Meer Terug naar website

Kies een taal:

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten

Open dag AVR te Rozenburg

19 september 2018

Op zaterdag 8 september was de open dag van afvalenergiebedrijf AVR in Rozenburg. De dag stond in het teken van de weg van restafval naar elektriciteit, stadswarmte, stoom, stoeptegels en zelfs aardbeien. 

Open dag AVR

Mineralz was tijdens deze open dag ook aanwezig. Door een illustrator werd er samen met bezoekende kinderen getekend op stoeptegels die voorzien waren van FORZ®Toeslagmateriaal. 

FORZ®Toeslagmateriaal wordt gemaakt van bodemassen (verbrandingsresten) die afkomstig zijn van een afvalenergiecentrale. Na het opwerken (o.a. het verwijderen van diverse herbruikbare metalen) en het wassen van de ruwe bodemassen blijft er een granulaire fractie over die geschikt is om als FORZ®Toeslagmateriaal ingezet te worden als zand- en grindvervanger in de betonwarenindustrie.