Meer Terug naar website

Kies een taal:

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten

Wethouder legt eerste duurzame tegel

27 oktober 2017

Wethouder Ton Spaargaren van de gemeente Duiven heeft de eerste duurzame stoeptegel gelegd. De tegel die net zo schoon en veilig is als een ‘normale’ stoeptegel. Gemaakt met gerecycled huishoudelijk restafval, onder andere uit de eigen gemeente.

Gemeente Duiven is de eerste gemeente die de De Duurzame Tegel gebruikt. Deze Duivense Tegel werd door Wethouder Ton Spaargaren en plantmanager Robert Hageman van AVR Duiven gelegd. Ook werd de bijbehorende publiekscampagne, die bewoners op de hoogte stelt van de tegel en ze betrekt bij afval en afvalscheiding, gepresenteerd. Uiteraard mocht een feestje voor de bewoners niet ontbreken.

De Duurzame Tegel is een initiatief van afvalverwerkers AVR en Mineralz, dochteronderneming van Renewi en Betonindustrie De Hamer. Kijk voor meer informatie onder van de straat, in de straat.