Meer Terug naar website

Kies een taal:

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
Partners

Samen verduurzamen

Het is de BTE-groep gelukt om met het schone en veilige FORZ®Toeslagmateriaal zand en grind in betonwaren te vervangen. De vervanging en de verduurzaming van deze toeslagstoffen resulteert in producten die kwalitatief gelijkwaardig zijn aan reguliere betonwaren.

Betonwaren worden in Nederland vooral toegepast als bestratingsmateriaal in gemeenten. Betonwaren met FORZ® inside zijn daarmee een uniek voorbeeld van urban mining, waarbij gemeentelijk restafval als grondstof dient voor onder andere straatstenen, stoeptegels en trottoirbanden.

Wij willen gemeenten ondersteunen in het behalen van de duurzaamheids- en recyclingdoelstellingen. Als gemeenten duurzaam aanbesteden en voorschrijven duurzaam beton te gebruiken, dan biedt FORZ hiervoor een schone en veilige oplossing. Samen met gemeenten kunnen wij nu zelfs “de rest van de rest” nuttig toepassen en hiermee hergebruik van grondstoffen stimuleren.

Samenwerkingen met bedrijven