Meer Terug naar website

Kies een taal:

Producten: laatst toegevoegd

  • {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Frequency}} {{cartItem.Product.Title}} Aantal: {{cartItem.Quantity}} {{cartItem.Quantity > 1 ? cartItem.Quantity + "x" : ""}} {{cartItem.Product.Title}} {{cartItem.Color}}
Totaal: {{NrOfProducts}} artikelen Naar uw producten
Immobiliseren

Immobiliseren

Gevaarlijke afvalstoffen met een hoge uitloogwaarde kunnen niet zonder meer op een deponie verwerkt worden. Dat vraagt om een voorbewerking door immobiliseren. Ook in deze gevallen bieden we een verantwoorde oplossing met onze immobilisatie-technologie.

Mineralz verwerkt sinds 1998 als enige in Nederland sterk uitlogende (gevaarlijke) afvalstoffen die niet herbruikbaar en onbrandbaar zijn. Dankzij de zelfontwikkelde immobilisatie-techniek gebeurt dat milieuverantwoord op de eigen deponie.

Bijvoorbeeld vliegassen en rookgasreinigingsresiduen die vrijkomen bij onder andere de omzetting van huishoudelijk afval in energie, bewerken wij op onze locatie met koude immobilisatie. Vervolgens verwerken wij dat in een speciaal hiertoe geprepareerd compartiment op onze deponie op de Maasvlakte. Daar hardt het uit tot een monolitisch materiaal. Dit voorkomt de verspreiding van milieuverontreinigende stoffen.

Jaarlijks immobiliseren we circa 100.000 ton afval. Daarmee zijn we marktleider in de Benelux.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de verwerking van gevaarlijke afvalstoffen? Download de leaflet. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.