1. Homepage
  2. Over Mineralz
  3. Nieuws

Snuffelstage

26 juni 2019

In de periode van 20 mei tot en met 21 juni heeft Ruben Schoonaard in vijf weken tijd zijn snuffelstage gelopen op Mineralz locatie de Maasvlakte.

Ruben volgt de opleiding HBO Commerciële Economie aan de Hogeschool Rotterdam Kralingse Zoom, met als richting “global marketing and sales”. Aan het einde van het eerste jaar moest hij een snuffelstage doen, ter voorbereiding voor de zes maanden stage die hij in het derde jaar moet gaan lopen.

Zijn opdracht vanuit school was om met name in het bedrijfsleven kennis te maken met de werksfeer, hoe het is om met een groep met collega’s te werken en hierin jezelf te ontwikkelen.

Binnen Mineralz heeft hij een project toegewezen gekregen met als doel het versnellen van het acceptatieproces. In overleg met diverse collega’s van verschillende afdelingen, heeft hij een nieuw intern voortgangs- en acceptatieformulier ontwikkeld wat nu in de praktijk ingezet gaat worden.

Op vrijdag 21 juni heeft hij zijn eindpresentatie gegeven voor een delegatie collega’s. Hierin heeft hij aangegeven dat hij veel geleerd heeft over de afvalbranche en zich ontwikkeld heeft op het gebied van samenwerking en proactief deelnemen in een groep.

Wij danken Ruben voor zijn tomeloze inzet en wensen hem heel veel succes met het verder verloop van zijn opleiding.