1. Homepage
  2. Over Mineralz

COVID-19: veiligheid staat voorop

16 maart 2020

Het coronavirus heeft nu heel Nederland in zijn greep en ook bij Mineralz (Renewi) zijn hierdoor maatregelen ingesteld. Wij doen er alles aan om onze medewerkers, klanten en leveranciers hun werk veilig te laten uitvoeren.

Wij stellen voor onze medewerkers altijd diverse materialen beschikbaar, zodat zij veilig en hygiënisch hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Als gevolg van deze virusuitbraak attenderen wij elkaar hier extra op en volgen daarbij de richtlijnen die opgesteld zijn door het RIVM. De belangrijkste zijn: extra rondes handen wassen, hoesten en niezen in de elleboogholte en geen fysiek contact.

In verband met het heersende virus zijn verder veel medewerkers uit voorzorg thuis aan het werk. Zij zijn wel per telefoon of e-mail bereikbaar. Daar waar mogelijk worden alle medewerkers, die om welke reden dan ook hun werkzaamheden niet thuis kunnen uitvoeren, zoveel mogelijk beschermd.

Door de getroffen maatregelen kan het betekenen dat geplande overleggen en bijeenkomsten door ons worden afgezegd. Wij hopen dat deze op termijn weer ingepland kunnen worden, maar wij houden er rekening mee dat er een uitstel van minimaal drie weken zal zijn. Verder hopen wij onze dienstverlening zo veel mogelijk te kunnen voortzetten, zoals u van ons gewend bent.

Wij wensen iedereen heel veel succes en sterkte in deze lastige tijd.