1. Homepage
  2. Over Mineralz

Mineralz en de Dutch Design Week 2019

18 oktober 2019

Nadat begin september het servies uit de Street to Street collectie van Urban Nature Culture gepresenteerd is op Maison et Objet in Parijs, zijn wij er trots op dat onze samenwerking tijdens de Dutch Design Week (DDW) wordt voortgezet. De collectie bestaat uit tweedehands servies voorzien van een nieuwe glazuurlaag met FORZ®Glaze. Het resultaat is een mooie, lokaal geproduceerde lijn van kopjes, borden, theepotten en mokken. Het servies kunt u bewonderen bij Yksi Expo en zal vanaf 2020 leverbaar zijn. De grondstof FORZ®Glaze wordt door Mineralz geleverd en zijn zo schoon en veilig dat je ervan kan eten en uit kan drinken.

Ook Studio Mixtura zal met een stand aanwezig zijn op de DDW, waarbij verschillende toepassingsmogelijkheden van FORZ®Glaze tentoongesteld zal worden. Voor meer informatie kijk op de website van de DDW.

Carissa ten Tije, inmiddels afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven, zal tevens aanwezig zijn met het door haar prachtig samengestelde boek over het hergebruik van bodemas en de materialen die teruggewonnen worden.

De DDW vindt plaats van 19 t/m 27 oktober te Eindhoven.